Rolver Design & Studio

Rolver Design & Studio er en mindre familie virksomhed med rødder i den syddanske del af Jylland. Virksomheden blev startet i 2012 af Tobias Rolver som et led i hans arbejde med udvikling og design af hjemmesider.

I slutningen af 2013 blev virksomhedens personale og tjenester øget. Dorthe og Kristian Rolver bliver en del af teamet, og udover udvikling og design af hjemmesider, tilbyder Rolver Design & Studio også brodering og grafisk design.

KONTAKT OS

Telefon: +45 75 55 24 21
Email: info@rolver.org

TOBIAS ROLVER

DESIGNER/WEB-UDVIKLER

Tobias arbejder meget i den kreative del. Han både udvikler og designer hjemmesider til både private og erhverv. Udover dette, så arbejder han også en del i grafisk design, heriblandt logo, banner, folder og andet i denne genere. Han er uddannet indenfor marketing og innovation og har taget en del kurser inden for multimedie design.

DORTHE ROLVER

BRODERI

Dorthe står for alt med hensyn til broderi, og ved en masse om det. Hun har arbejdet en del med tøj og kender til kvalitet. Hun ved hvilke typer stof der er egner sig bedst til broderi. Hun har broderet alt fra en lille bøllehat til dåbskjoler og har mange års erfaring.

KRISTIAN ROLVER

DIGITIZER

Kristian er sysmaskinemekaniker, men arbejder også med digisering af logo, motiver og andet. I samarbejde med resten af teamet sikre han sig, at jeres logo ser faktisk ud på jeres broderet materiale.

Kvalitets Design

Design af både logo, folder, banner og lignede bliver produceret i vector filer for at bevare den høje kvalitet.

Fantastisk Support

Vores support har åbet de fleste af døgets timer og med vores email/sms system, er du garanteret svar indenfor 24 timer.

Global Service

Det er ikke kun opgaver her i landet vi kan håndtere. Er du udenfor Danmarks grænser, kan vi sagtens finde hjælp til dig også.

Responsive Design

Alle vores hjemmesider bliver lavet i et responsiv design, således at hjemmesiden altid kan ses. Uanset hvilket medie den besøgs fra.

Easy Configuration

Arbejdsprocessen hos os kommer ikke til at virke uoverskuelig for dig, og har du spørgsmål eller andet, så spørg endelig løs.

Crafted With Love

Uanset hvilken services du ønsker, så har vi et fællesmål. At ramme og tilfredsstille dine mangler og behov.Designed by Rolver


Sociale Links


Kontakt Os

Telefon: +45 75 55 24 21
Email: info@rolver.org

2015 © Rolver Design & Studios - Alle rettigheder forbeholdt.