Vores service


BRODERI

Vi tilbyder broderi på stort set alle typer stof og alle typer tøj. Udover det, så tilbyder vi også digitizing af logo og motiver, så du kan få broderet netop det du ønsker eller mangler.


WEBDESIGN

Indenfor webdesign tilbyder vi både udvikling og re-design. Så hvad enten du står og mangler en helt ny hjemmeside eller, at den gamle bare trænger til et frisk pust. Så kan vi hjælpe dig med at få det fikset.


GRAFISK DESIGN

Søger du at få lavet noget grafisk, så kan vi også hjælpe dig her. Hvad enten det er design af logo, et ny visitkort eller en hel banner du skal have designet. Så kan vi hjælpe dig her. Alle vores designs udvikles i vector filer, der gør at du altid vil have den højeste standard indenfor billedkvalitet.


MARKETING

Facebook, Twitter, Vimeo, Youtube og mange andre. Vi hjælper dig gennem junglen af de sociale medier og finder netop de medier der kan styrke din virksomhed.


PRINT

Vi tilbyder også print, hvad enten du skal have printet dine nye visitkorts, din nye banner eller noget helt tredje så kan vi printe det. Vi hjælper dig med at få den bedste kvalitet til den bedste pris.


HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Var det en af de overstående punkter du stod og søgte hjælp til? Har du et spørgsmål du brænder inde med? Eller ønsker du at høre en uforpligtende tilbud?Designed by Rolver


Sociale Links


Kontakt Os

Telefon: +45 75 55 24 21
Email: info@rolver.org

2015 © Rolver Design & Studios - Alle rettigheder forbeholdt.